Design- és divatipar

Az SZTA az első divatipari befektetéseit követően tudatosan építi a portfólióját a szektorban, ennek köszönhetően az elmúlt években a legnagyobb hazai kreatívipari cégportfóliót építette fel.

Egészségügy és biotechnológia

Az egészségügyi szektorban működő vállalkozások az SZTA befektetéseinek mintegy 20 százalékát teszik ki. Működésük középpontjában az egészségügyi termékek gyártása és a szolgáltatásnyújtása mellett a biotechnológiai tevékenység áll.

Fém- és gépipar, gyártás

Az SZTA jelenleg az egyetlen tőkepiaci szereplő, aki az elmúlt időszakban tudatosan épített ki egy ipari portfóliót magyarországi cégekből. A szektorban működő cégek fejlesztésével az SZTA a magyar ipar versenyképességét is erősíti.

IT

A 21. század legdinamikusabban fejlődő ágazata, valamint a tőkebefektetők egyik legkedveltebb célpiaca az informatika. Az SZTA is már számos olyan magyar IT cégbe fektetett be, amely fejlesztései nemzetközi szinten is versenyképes.

Környezetipar

Az SZTA tudatosan keresi azokat a magyar innovatív cégeket, amelyek technológiai fejlesztései révén mind a hazai, mind a nemzetközi piacon hatékony megoldást tudnak nyújtani a környezetvédelmi terület megerősítésében.