Dr. Csuhaj V. Imre
Dr. Csuhaj V. Imre
Vezérigazgató

„Ökonometriai egyetemi képzettség birtokában 1985-ben gazdaságszociológiából doktoráltam. Vállalkozásfinanszírozási és pénzügyi intézményi tapasztalataimat a privatizációban, a Magyar Fejlesztési Bankban, a Regionális Fejlesztési Holdingnál és a Beszállítói Befektető Zrt.-nél vezető munkatársként szereztem. Magyarország legnagyobb kisvállalati tőkebefektetői track recordjával rendelkezem, több mint 200 ügylettel. Jelenleg a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Kuratóriumának elnöki, a PortfoLion Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. Befektetési Bizottságának elnöki, illetve a Start Garancia Zrt. Igazgatóságának elnöki posztját töltöm be. A Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. tőkeprogramjának előkészítését és működését a kezdetektől irányítom, felügyelem. Mindig az értékteremtő vállalkozó-vállalkozás érdekelt. Jelmondatom: per ardua ad astra.”

Török József
Török József
Üzletfejlesztési és startup igazgató

„6 év alatt félezer vállalkozás vagy vállalkozó üzleti koncepcióját megismerve kaptam képet a hazai cégek terveiről és mindennapi működéséről. Az SZTA intézményoldali előkészítését követően az induláskor csatlakoztam az alaphoz, aktív szerepet vállalva az EU-engedélyezésben és a startup befektetési irány kialakításában. Korábban vállalkozóként, illetve a PricewaterhouseCoopers budapesti irodájában foglalkoztam vállalkozásfinanszírozással. A startup cégek kapcsán nemcsak az üzleti modellek, de a technológiák megismerése is jó tapasztalat. A cégek jövőjét a diszruptív technológiák fogják meghatározni, ezen változások nyomon követése és a hozzájuk való alkalmazkodás a következő években számos finanszírozási és menedzsmentkihívásokat fog támasztani.”

Csatári László
Csatári László
Befektetési igazgató

„2003-ban végeztem a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen közgazdászként. Több mint 12 éve foglalkozom kis- és középvállalatok hazai és határon túli tőkebefektetésével és vagyonkezelésével. Eddigi pályám során több mint 40 tranzakcióban vettem részt befektetői oldalon, az érintett, különböző életciklusú tőkebevonó cégek az ipari befektetésektől kezdve a biotechnológiáig széles skálán mozogtak. Vagyonkezelésemben több mint 50 cég volt, és emellett számos sikeres exitet is lebonyolítottam. Pénzügyi szolgáltató intézmény, kockázatitőkealap-kezelők és kockázati tőkealapok tulajdonosi érdekképviseletében is jelentős vagyonkezelői tapasztalattal rendelkezem. 2011-ben csatlakoztam az SZTA nagy célokat maga elé tűző, motivált csapatához. Az eddigi kihívásokat sikerrel abszolváltuk, és változatlanul pozitív a hozzáállásunk az új jövőbeli feladatok terén.”

Prof. Dr. Lukács János
Prof. Dr. Lukács János
A Felügyelő Bizottság elnöke

„A Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen „Tanári B” szakán végeztem, majd megszereztem a könyvvizsgálói és az adószakértői oklevelet. A Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügyi Számvitel Tanszékét és a Pénzügyi, Számviteli és Gazdasági Jogi Intézetét vezetem. 2008-2015 között voltam a Magyar Könyvvizsgálói Kamara elnöke, 1998-2002 között a MOL, 2002-től az IKTA, 2011- től az SZTA, 2016-tól az ISC Alapítvány felügyelőbizottságának elnöke volt.”